Binarium Придружна програма - Binarium North Macedonia - Binarium Северна Македонија

Како да се приклучите на Affiliate Program и да станете партнер во Binarium
Денес би сакал да ја разгледам темата за заработка на бинарни опции од малку поинаков агол. Имено, да ви кажам за можноста да заработите пари на опции како партнер. Односно, учествувајте во придружната програма на брокери.

Во овој случај, не мора сами да тргувате со бинарни опции. Само што станувате партнер на овој или оној брокер бинарни опции, ги добивате сите потребни материјали - банери, линкови, лизгачи итн. Следно, рекламирајте ја вашата придружна врска.

Ако лицето кое дошло на вашата врска направи депозит (по правило, минималниот депозит е 200 долари), тогаш ја добивате вашата провизија. Често, износот на провизии се движи од 100 до 150 долари од еден депозит, во зависност од брокерот што ќе го изберете. На пример, провизијата е 100 долари, а провизијата е 150 долари. Има разлика, но во принцип и двете се значителни износи, па можете да работите со секој од брокерите. Иако за почетници, повторно не препорачувам премногу спреј. Прво изберете еден.


Бинариум придружна програма

Binarium има водечка предност на пазарот на бинарни опции. На трговците им се обезбедува удобна платформа за тргување и широк избор на услуги. Компанијата обезбедува сеопфатна поддршка и целосна безбедност и сигурност на средствата. Секој нов клиент добива бонус за добредојде.

Binarium има голем број на предности кои помагаат да се привлечат нови клиенти:
  • Одговорна платформа за тргување која е лесна за употреба на сите уреди;
  • Деноноќна услуга и онлајн тргување;
  • Минимален депозит од 60 RUB за почеток на тргување;
  • Помош во обука и стручни совети;
  • Бесплатна демо сметка од 60.000 RUB достапна за обука;
  • Бонус за добредојде до 30.000 RUB на првиот депозит.

Филијалата на Binarium програма има за цел да најде клиенти во Русија, Казахстан, Грузија, Молдавија и европските земји. Огласувачот нуди широк спектар на целни страници и банери од различни формати. Во секоја понуда, подружниците ќе најдат детален опис и барања (ГЕО, извори на сообраќај), како и препораки за тоа како да ги зголемат конверзиите. Подружниците можат да изберат CPA или RevShare цени со добри стапки. Прифатени се сите извори на сообраќај, освен за измамен и поттикнат сообраќај.


Колку можете да заработите од Binarium Affiliate Program?

Сигурен сум дека многу луѓе се заинтересирани за ова прашање. Всушност, се зависи од вас. Од тоа како работите, кои алатки за рекламирање ги користите, како можете да анализирате и тестирате. Има многу фактори кои влијаат на конечниот резултат. Можете да заработите и 100 и 1000 долари. И уште повеќе.

На пример, во првиот месец, кога штотуку почнав да работам, заработив само 600 долари со инвестиција од 4500 рубли. Односно, добивката беше околу 450 долари

. Сега добивката е малку поголема:
Како да се приклучите на Affiliate Program и да станете партнер во Binarium
како што можете да видите, за нешто повеќе од еден месец (од 22 јули до 31 август) се заработени 3360 долари. За рекламирање се потрошени околу 250 долари. Како што можете да замислите, ова не е многу.

Која е тајната на оваа конверзија? - прашуваш ти. Тајната е во целната страница, односно страницата до која доаѓа лицето преку вашата референтна врска.

Има страници кои конвертираат многу лошо (1 регистрација за 100 кликања) и има страници чија конверзија е надвор од скалата (1 регистрација за 20-30 клика). Кога анализирате промотивни материјали, тогаш барајте само нуклеарни целни страници што ќе работат 100% и ќе ви донесат профит.

Ајде да погледнеме неколку примери на такви целни страници...

На пример, еден од брокерите, брокерите има ...

Која страница мислите дека подобро се претвора? Да, се разбира, вториот. Речиси секој брокер за опции има страници со средни и високи конверзии. Потоа погледнете го вашиот партнер во вашиот административен панел.

Но, на пример, Yandex Direct веројатно нема да ја пропушти втората страница за време на умереноста, така што за контекстуално рекламирање подобро е да се користи првата опција за целна страница. Но, за рекламирање во пораки, написи или банери, втората страница е посоодветна.

Ако се вратиме на нашите овни, можам да кажам една работа...

Во принцип, ако вложите барем 50% од трудот и поврзете 1-2 пораки и 1 кампања на Yandex Direct на работа, тогаш со буџет од 5 -7 илјади рубли, можете лесно да заработите од 1000 до 2000 долари месечно. Можеби уште повеќе, бидејќи провизиите во оваа ниша се доста големи (100-150 долари).

Тоа е се.

Ако сè уште имате какви било прашања или недоразбирања, тогаш со нетрпение ги очекувам вашите коментари подолу.

Придружни програми за бинарни брокери: најдобар избор за одлична заработка

Речиси секој брокер кој работи со бинарни опции има програми за партнерска соработка. Интерфејсот на руски јазик е присутен на веб-страниците на малку повеќе од десетина големи брокери. Класични примери на профитабилни и доверливи придружни програми преку Интернет се следниве:
  • (онлајн придружна програма за брокер Бинариум).
H за да започнете да работите како партнер на брокер, треба да отидете на една од горенаведените страници и на главната страница кликнете на врската за регистрација во придружната програма. Тие обично се нарекуваат „Придружна програма“ или „Партнери“.

Ова брокери се заинтересирани за веб-администратори кои имаат искуство во привлекување референци и заработка на нив... Секој од овие веб-ресурси има техничка поддршка. Споредувајќи ги Binpartner, Сleveraff и Kingfin во овој поглед, првата позиција во рејтингот може да се даде b.

ОД менаџерот, водечкиот партнер, може да се контактира или преку е-пошта или за да се комуницира на теми од интерес преку Skype. Второто место во квалитетот на техничката поддршка е: комуникација преку е-пошта, понекогаш менаџерот може да контактира со партнерот преку мобилен телефон, распрашувајќи се за тековните проблеми. На брокер во овој поглед, малку полошо од останатите. Контактирањето со техничка поддршка е проблематично и треба да чекате долго за да добиете одговор.

Во однос на обезбедените промотивни материјали, според нивниот квантитет и квалитет, сите три се на високо ниво.


Каде да рекламирате придружна врска на Binirium за бинарни опции?

Прашањето е доста сериозно и важно, бидејќи, како резултат на тоа, вредноста на суштинското заработување пари на Интернет... Добрите заработувачки од опциите за реклами на бинарни опции се тематски пораки, контекстуални, како и рекламирање со банери и написи.

Социјалните мрежи

Како да се приклучите на Affiliate Program и да станете партнер во Binarium
Поштата за реклами на социјалните мрежи мора да бидат избрани по деловна тема. Истовремено, во пребарувањето се внесуваат фрази со клучни зборови: девизен курс, заработка, бизнис итн. Откако ги одбрале потребните писма, тие го анализираат нивниот квалитет. Во исто време, се посветува внимание на бројот на претплатници, зачестеноста на испратените писма, а од авторот се бара и кожата на процентот на отворени пораки, датумот на објавување и цената на услугите.


Контекстуално рекламирање на Yandex Direct

Во однос на квалитетот, овој метод на рекламирање не е полош од испраќањата, но самата кампања ќе трае многу подолго. Ова значи дека, за разлика од писменото испраќање, таквото рекламирање нема да може веднаш да даде илјада или повеќе кликови во еден ден, а нејзината ефикасност ќе се протега со текот на времето.


Рекламирање на банери и написи

Овие типови се разликуваат по формат, но тие се обединети со работа на една тематска платформа, на пример, ... Во потрагата за која може да помогне страницата Liveinternet.ru. Процесот на избор на вистинските веб-локации на Liveinternet.ru е сличен на постапката за пребарување во каталогот Smartresponder. Клучните зборови се внесуваат во формуларот за пребарување, се избира филтерот „статистички податоци“ и системот прикажува листа на страници на саканиот предмет.

Обрнувајќи внимание на колоната за присуство (десно), тие избираат веб-ресурси со индикатори од 300-2000 посетители дневно.


Следно, се избираат страници со добар дизајн и минимум рекламирање. Останува последниот чекор - да поставите статија на страницата што ја сакате ( ) или банер. Ако има дел за рекламирање, тогаш тие ги проучуваат условите за поставување на рекламен материјал и контактираат со авторот на страницата. Исто така, има смисла да се најдат контакти и да се контактираат сопствениците на оние страници кои немаат дел за рекламирање. Писмено мало писмо за понуда за можноста за купување рекламен простор на страниците на страницата може да најде одговор.


Сопствена локација

Како да се приклучите на Affiliate Program и да станете партнер во Binarium
Ништо не е тешко во наше време креирајте ја вашата веб-страница од нула, купете неколку тематски статии за него, на пример и почнете да заработувате пари на вашата веб-страница многу пристојни пари.

Износот на заработка на придружните програми за тргување со бинарни опции

Количината на пари што може да се заработи од придружните програми за бинарни опции или онлајн трговците, како што сега се нарекуваат себеси, ќе зависи од ценовната политика на избраниот брокер и бројот на посетители кои дојдоа преку придружната врска и одлучија да инвестираат.

Ако некое лице направи депозит (најмалку 5 долари), тогаш провизија оди на сметката на сопствениците на врската. Износот може да варира во зависност од избраниот брокер и да се движи од 30 до 50% од секој направен депозит.


Работата како партнер за бинарни опции бара не само временски трошоци, туку и одредени вештини и способности. А развивањето стратегија за привлекување клиенти преку affiliate линк ќе обезбеди можност за зголемување на протокот на корисници, што директно ќе влијае на вашиот сопствен приход. Користете ги најдобрите придружни програми за бинарни опции

Придружните програми постојано привлекуваат веб-администратори и партнери на пазарот. Главната причина е што профитот директно зависи од тоа колку ефикасно и ефективно сте способни да привлечете насочен сообраќај. Некои од најпопуларните придружни програми се оние кои работат во финансискиот сектор. Денешната статија е за проектот Cleveraff, кој е специјализиран за бинарни опции.
Thank you for rating.