Binarium A është Binarium një ndërmjetës i besueshëm i opsioneve binare apo jo? – Zbulojeni në këtë përmbledhje. Me më shumë se 5 vjet përvojë në tregjet financiare, unë testova këtë kompani dhe do t'ju jap komente. Mësoni më shumë rreth funksioneve, ofertave dhe tërheqjes së ndërmjetësit. Në tekstin e mëposhtëm, do të merrni gjithashtu një udhëzues hap pas hapi për të mësuar se si të tregtoni në këtë platformë.

Rishikimi i Binariumit


ÇFARË ËSHTË BINARIUM? – PARAQITI BROKER

Binarium është një ndërmjetës i plotë i opsioneve binare i krijuar në 2012. Ju mund të bastni në forex, kriptovaluta dhe mallra në një platformë. Kompania është e bazuar në Suite 305, Griffin Corporate Centre, PO Box1510, Beachmont, Kingstown, St. Vincent dhe Grenadines. Gjithashtu, kompania mori zyra të ndryshme në Qipro, Ukrainë dhe Letoni.

Ndërmjetësi pranon tregtarë nga e gjithë bota. Ata flasin gjuhë të ndryshme dhe morën një ekip të madh mbështetës. Përveç kësaj, Binarium përdor Bankat e BE-së për fondet e klientëve të tij dhe mënyrat e depozitimit dhe tërheqjes janë të rregulluara.

Faktet e para të vështira për kompaninë:

 • Themeluar në vitin 2012
 • Ndërmjetësi ndërkombëtar i opsioneve binare
 • Tregtoni më shumë se 100 tregje të ndryshme
 • Mbështetje në gjuhë të ndryshme
 • Bankat e BE-së për fondet e klientëve


Kushtet për të tregtuar në platformë

Në platformën Binarium, ju mund të tregtoni më shumë se 100 asete të ndryshme. Ndërmjetësi gjithmonë përpiqet të përmirësojë ofertën e tij. Është e mundur të tregtoni opsione binare afatshkurtra ose afatgjata. Gjithashtu, mund të vini bast për tregjet në rritje ose në rënie. Ekziston një gamë e madhe e kohës së skadimit për të zgjedhur në platformë. Mund të tregtoni tregti 60 sekondash ose më shumë se opsionet me një kohë skadimi prej 1 muaji.

Opsionet binare ndahen në "Turbo" dhe "Binary". Turbo është tregtia afatshkurtra dhe binare janë tregtitë afatgjata. Lejohet fillimi i basteve me vetëm 1$ dhe depozita minimale është vetëm 10$. Investoni çdo shumë që dëshironi me këtë platformë. Nuk ka rregulla strikte. Për më tepër, kthimi i investimit është midis 80-90% për shumicën e tregjeve.

Kushtet për tregtarët:

 • Tregtoni forex, kriptovaluta dhe mallra
 • Tregtoni opsione binare afatshkurtra dhe afatgjata
 • Filloni tregtimin me vetëm 1$
 • Depozita minimale është 10 dollarë
 • Kthimi i investimit është midis 80 - 90%


A është ekzekutimi i saktë i urdhrave?

Për tregtarët e opsioneve binare është shumë e rëndësishme që të merrni ekzekutimin më të mirë në treg. Sidomos për opsionet binare afatshkurtra, pika hyrëse e tregtisë suaj duhet të jetë më e mira. Personalisht, kam testuar shumë ekzekutimin e platformës së tregtimit. Nga përvoja ime, është një nga ekzekutimet më të shpejta që kam parë ndonjëherë. Nuk duhet të ketë asnjë problem për të hyrë në tregje me Binarium.

RISHIKIMI I PLATFORMËS SË TREGTIMIT BINARIUM

Në tekstin e mëposhtëm, unë do t'ju jap një pasqyrë të platformës së tregtimit. Softueri Binarium është i disponueshëm për çdo pajisje dhe mund të tregtoni me telefonin tuaj celular. Në shikim të parë, softueri është shumë i qartë dhe i lehtë për t'u përdorur. Në foton e poshtme, do të shihni një pamje të drejtpërdrejtë të platformës live.

Rishikimi i Binariumit

Platforma Binarium


Grafik për fillestarët dhe tregtarët profesionistë

Për Analizën Teknike, tregtari duhet të përdorë lloje të ndryshme grafiku dhe tregues. Në pjesën e mëposhtme, dua të vërtetoj nëse mund të bëni një analizë të mirë me këtë platformë.

Në këndin e poshtëm të majtë mund të shihni menunë për personalizimin e grafikut. Më shumë se 4 lloje të ndryshme grafiku janë në dispozicion. Zgjidhni midis rreshtave, shandanëve dhe grafikut me shirita. Është shumë e lehtë për t'u personalizuar dhe gjithmonë mund të ndryshoni dukshmërinë. Për më tepër, mund të përdorni mbi 50 tregues të ndryshëm dhe disa mjete teknike vizatimi në grafik. Gjithashtu, tregtarët mund të personalizojnë mjetet e tyre me pak klikime. Sipas mendimit tim, Binarium ju ofron mjete të mjaftueshme për të tregtuar në mënyrë korrekte.

Në menynë e sipërme, mund të ndryshoni midis tregjeve dhe grafikëve. Platforma ju lejon shumë grafikime që është një avantazh i madh për platformat e tjera sepse mund të tregtoni më shumë se 1 treg në të njëjtën kohë.

Hartimi i personalizueshëm:

 • Lloje të ndryshme grafiku
 • Më shumë se 50 tregues të ndryshëm
 • Mjetet e vizatimit dhe analizës
 • Personalizojeni analizën tuaj
 • Multi-Carting


Si të tregtoni me Binarium? – Udhëzues hap pas hapi

Tregtimi me opsionet binare është një parim shumë i thjeshtë. Tregtarët duhet të bëjnë një parashikim për lëvizjen e ardhshme të një aktivi. Bëni një parashikim nëse tregu do të rritet apo do të bjerë. Ekzistojnë vetëm 2 opsione, prandaj quhet "Opsionet Binare". Ju mund të humbni ose të fitoni tregtinë. Çmimi duhet të jetë më i lartë ose më i ulët në pikën tuaj të hyrjes në fund të kohës së skadimit.

Si të tregtoni:

 1. Bëni një parashikim për lëvizjen e tregut (analiza e përdorimit dhe më shumë)
 2. Zgjidhni një kohë skadimi kur Opsioni Binar do të përfundojë
 3. Investoni çdo shumë (duke filluar nga 1$)
 4. Investoni në tregjet në rritje ose në rënie me një klikim (bleni ose shisni)
 5. Merrni një kthim të lartë nga investimi ose humbni shumën tuaj të investimit
Rishikimi i Binariumit

Siç e shihni, është shumë e lehtë të tregtoni tregjet financiare me opsione binare. Ekzistojnë vetëm 3 opsione të ndryshme nga të cilat duhet të zgjidhni.

 1. Koha e skadimit
 2. Shuma e investimit
 3. Bleni ose shisni tregjet

Për pyetje ose ndihmë, platforma ofron mbështetje 24/7 për klientët e saj. Për më tepër, ka video mësimore një FAQ e madhe për fillestarët. Ju duhet pak praktikë për të përdorur si duhet këtë produkt financiar. Fillestarët duhet të përdorin së pari llogarinë Demo falas me Binarium.


Llogaria Demo Binarium falas

Llogaria Demo është një llogari me para virtuale. Ju mund të praktikoni platformën e tregtimit dhe të bëni investime pa rrezik sepse nuk janë para reale. Llogaria Demo simulon tregtimin me para të vërteta.

Binarium ju ofron një Llogari Demo 10,000$ falas. Tregtarët mund të provojnë platformën ose të përmirësojnë strategjitë e tyre tregtare pa rrezik. Një avantazh tjetër është se mund të mësoni më shumë rreth tregjeve të reja dhe të filloni t'i tregtoni ato. Llogaria e praktikës është zgjidhja më e mirë për fillestarët dhe çdo ndërmjetës i opsioneve binare duhet ta ofrojë atë si Binarium.

 • Llogari demo falas dhe e pakufizuar
 • Rifresko llogarinë tuaj vetëm me një klik


Hapni llogarinë tuaj në disa hapa të thjeshtë

Është shumë e lehtë të hapësh një llogari me Binarium. Thjesht jepni adresën tuaj të emailit dhe një fjalëkalim sigurie dhe do të keni akses në platformën e tregtimit. Përveç kësaj, ju duhet emri juaj i plotë dhe numri i telefonit për të përdorur të gjitha funksionet e ndërmjetësit. Në Binarium është e mundur të tregtoni para të vërteta pa verifikim.

 1. Hapni llogarinë tuaj nën 60 sekonda
 2. Depozitoni para të vërteta ose përdorni llogarinë demo falas
 3. Filloni të Fitoni
Rishikimi i Binariumit

Si të depozitoni në Binarium?

Ashtu si tregtimi në platformë, depozitimi i parave është mjaft i lehtë. Binarium ofron një gamë të madhe mënyrash pagese për depozitimin dhe tërheqjen tuaj. Ndonjëherë mënyra e depozitimit varet nga vendi juaj. Ju mund të përdorni Kartat e Kreditit (Visa, Mastercard), Neteller, Qiwi, Yandex-money, Webmoney, China UnionPay, Wire Transfer, Cryptocurrency dhe më shumë metoda.

Filloni me një depozitë prej 10 $. Nuk ka tarifa të fshehura për transaksionin tuaj dhe depozita është plotësisht falas.
Rishikimi i Binariumit

Tërhiqni fitimet tuaja të Binarium

Tërheqja funksionon me të njëjtat metoda si depozitat. Dhe përsëri Binarium nuk ngarkon asnjë tarifë, por ndonjëherë ka një tarifë nga ofruesi juaj i pagesave. Ju mund ta shihni qartë këtë në platformën tuaj. Kompania ofron një pagesë brenda 24 orëve. Ndonjëherë mund të jetë më shumë se 3 ditë, sepse jo çdo ditë është ditë pune (fundjavë).

 • Nuk ka tarifa për depozitat dhe tërheqjet
 • Depozita të menjëhershme përmes mënyrave të pagesave elektronike
 • Tërheqja në 1 – 3 ditë


Merrni një bonus falas

Binarium i ofron një tregtari një bonus falas për çdo depozitë dhe gjithashtu ka disa programe të tjera të veçanta bonusi. Bonusi varet nga shuma e depozitës suaj. Mund të jetë më shumë se 100% e depozitës suaj! Për të tërhequr këtë bonus, ka disa kushte. Ju duhet të bëni një vëllim tregtimi prej 40 – 50 x shumën e bonusit.

Kjo do të thotë se nëse merrni një bonus prej 100$, duhet të bëni një vëllim tregtimi prej 4000 – 5000$. Nga përvoja ime, kjo mund të ndodhë shumë shpejt. Një bonus është një mënyrë e mirë për të përmirësuar llogarinë tuaj tregtare dhe paratë.

Shënim:

JU LUTEM LEXONI GJITHMONË KUSHTET E BONUSIT. ATO TREGOHEN TË TRANSPARENTË NË PLATFORMËN E TREGTIMIT!


Mbështetja dhe Shërbimi ndaj Klientit i testuar

Një pikë tjetër e rëndësishme për një ndërmjetës të mirë të opsioneve binare është mbështetja dhe shërbimi ndaj klientit për tregtarët. Në këtë rishikim, unë testova edhe shërbimin. Binarium ofron një telefon, email, Skype dhe mbështetje për biseda 24 orë në ditë. Ata flasin gjuhë të ndryshme për tregtarët ndërkombëtarë. Direkt në faqen e internetit, ju mund të shihni informacionin e kontaktit.

Nga përvoja ime, mbështetja po funksionon shumë shpejt. E kam testuar disa herë. Ata mund t'u përgjigjen pyetjeve tuaja shpejt dhe t'ju ndihmojnë nëse keni probleme me platformën. Ata gjithashtu ju tregojnë se si të tregtoni në softuerin Binarium. Si përfundim, mbështetja më duket shumë profesionale.

 • Telefon, Email, Chat dhe Mbështetje Skype
 • Shërbimi është 24 orë në dispozicion
 • Mbështetje e shpejtë dhe profesionale
 • Menaxherët e llogarive për depozita më të mëdha

Vendet e disponueshme

Binarium pranon tregtarë ndërkombëtarë nga e gjithë bota. Ka vetëm kufizime në 2 vende. Ndërmjetësi nuk pranon tregtarë nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe Emiratet e Bashkuara Arabe. Të gjitha vendet e tjera janë të mirëseardhura. Faqja e internetit është në dispozicion në 10 gjuhë të ndryshme.

Binarium është i popullarizuar në:

 • Indi
 • Afrika e Jugut
 • Malajzia
 • Indonezia
 • Filipinet
 • Tajlandë
 • Kinë
 • Evropë
 • Dhe me shume


Përfundimi i Rishikimit Binarium – Ndërmjetës i besueshëm apo jo?

A është Binarum mashtrim apo jo? – Personalisht, nga përvoja ime, nuk është një mashtrim. E testova në llogarinë Demo dhe me pak para (100 dollarë). Ndërmjetësi punon shumë shpejt dhe depozitimi dhe tërheqja nuk janë problem. E vetmja pengesë është se nuk ka rregullore. Ata morën një licencë vetëm në Rusi, por jo rregullore të përgjithshme.

Më duhet të them që platforma është një nga më të mirat për fillestarët, sepse është shumë miqësore dhe e lehtë për t'u përdorur. Përveç kësaj, ju mund të filloni me një shumë të vogël parash. Ekzekutimi është aq i shpejtë sa u habita shumë në krahasim me ndërmjetësit e tjerë. Një pikë tjetër që duhet të përmend është programi i bonusit. Merrni një bonus falas pa kufi. Është mënyra më e mirë për të dyfishuar llogarinë tuaj tregtare.

Si përfundim, Binarium duket si një ndërmjetës i besueshëm për opsionet binare, por nuk ka asnjë rregullore. Kjo është arsyeja pse unë personalisht do të tregtoja me kujdes. Nga ana tjetër, asnjë rregullore nuk do të thotë që ju mund të tregtoni pa verifikim.Ky është një avantazh i madh dhe unë njoh vetëm disa ndërmjetës që e morën këtë ofertë.

Avantazhet dhe disavantazhet e Binarium

 • Depozitë minimale vetëm 10$
 • Llogari Demo Falas me 10,000$
 • Një gamë e madhe opsionesh të ndryshme binare
 • Ekzekutim i shpejtë
 • Platformë e rehatshme
 • Mbështetje miqësore dhe profesionale
 • Asnjë Rregullore
Thank you for rating.