Si të bashkoheni në Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në Binarium
Tutoriale

Si të bashkoheni në Programin e Filialeve dhe të bëheni Partner në Binarium

Sot do të doja të shqyrtoja temën e fitimit të parave në opsionet binare nga një kënd pak më i ndryshëm. Gjegjësisht, për t'ju treguar për mundësinë e fitimit të parave në opsione si partner. Kjo do të thotë, merrni pjesë në programin e filialeve të ndërmjetësve. Në këtë rast, nuk keni pse të tregtoni vetë opsionet binare. Ju thjesht bëheni partner i këtij apo atij opsioni binare të ndërmjetësit, merrni të gjitha materialet e nevojshme - parulla, lidhje, rrëshqitës, etj. Më pas, reklamoni lidhjen tuaj të filialit. Nëse personi që erdhi në lidhjen tuaj bën një depozitë (si rregull, depozita minimale është 200 dollarë), atëherë ju merrni komisionin tuaj. Shpesh, shuma e komisioneve varion nga 100 dollarë deri në 150 dollarë nga një depozitë, në varësi të ndërmjetësit që zgjidhni. Për shembull, komisioni është 100 dollarë dhe komisioni është 150 dollarë. Ka një ndryshim, por në parim, të dyja janë shuma të konsiderueshme, kështu që mund të punoni me secilin prej ndërmjetësve. Edhe pse për fillestarët, unë përsëri nuk rekomandoj shumë llak. Zgjidhni një të parë.
Si të regjistroheni dhe të filloni tregtimin me një llogari demo në Binarium
Tutoriale

Si të regjistroheni dhe të filloni tregtimin me një llogari demo në Binarium

Llogaria demo në platformë është teknikisht dhe funksionalisht një kopje e plotë e llogarisë së tregtimit të drejtpërdrejtë, përveç që klienti po tregton me përdorimin e fondeve virtuale. Asetet, kuotat, treguesit e tregtimit dhe sinjalet janë plotësisht identike. Kështu, një llogari demo është një mënyrë e shkëlqyer trajnimi, testimi i të gjitha llojeve të strategjive tregtare dhe zhvillimi i aftësive të menaxhimit të parave. Është një mjet i përsosur për t'ju ndihmuar të bëni hapat e parë në tregti, të shihni se si funksionon dhe të mësoni se si të tregtoni. Tregtarët e avancuar mund të praktikojnë strategji të ndryshme tregtare pa rrezikuar paratë e tyre.