Како да се приклучите на Affiliate Program и да станете партнер во Binarium
Упатства

Како да се приклучите на Affiliate Program и да станете партнер во Binarium

Денес би сакал да ја разгледам темата за заработка на бинарни опции од малку поинаков агол. Имено, да ви кажам за можноста да заработите пари на опции како партнер. Односно, учествувајте во придружната програма на брокери. Во овој случај, не мора сами да тргувате со бинарни опции. Само што станувате партнер на овој или оној брокер бинарни опции, ги добивате сите потребни материјали - банери, линкови, лизгачи итн. Следно, рекламирајте ја вашата придружна врска. Ако лицето кое дошло на вашата врска направи депозит (по правило, минималниот депозит е 200 долари), тогаш ја добивате вашата провизија. Често, износот на провизии се движи од 100 до 150 долари од еден депозит, во зависност од брокерот што ќе го изберете. На пример, провизијата е 100 долари, а провизијата е 150 долари. Има разлика, но во принцип и двете се значителни износи, па можете да работите со секој од брокерите. Иако за почетници, повторно не препорачувам премногу спреј. Прво изберете еден.
Како да се регистрирате и да започнете тргување со демо сметка во Binarium
Упатства

Како да се регистрирате и да започнете тргување со демо сметка во Binarium

Демо сметката на платформата технички и функционално е целосна копија на сметката за тргување во живо, освен што клиентот тргува со користење на виртуелни средства. Средствата, понудите, индикаторите за тргување и сигналите се целосно идентични. Така, демо сметката е одличен начин за обука, тестирање на сите видови стратегии за тргување и развивање на вештини за управување со пари. Тоа е совршена алатка која ќе ви помогне да ги направите вашите први чекори во тргувањето, да видите како функционира и да научите како да тргувате. Напредните трговци можат да практикуваат различни стратегии за тргување без да ги ризикуваат своите пари.